Suomalaiset suoratoistopalvelut: Yle Areena, MTV Katsomo ja Elisa Viihde

Suoratoistopalveluiden suosio on kasvanut Suomessakin viime vuosina. Vuonna 2022 suomalaisista kotitalouksista jo noin 70 prosentilla oli käytössä jokin suoratoistopalvelu. Suosituin suoratoistopalvelu Suomessa on Yle Areena, jonka käyttö on ilmaista kaikille.

Yle Areena

Yle Areena on Suomen yleisradioyhtiön Ylen tarjoama ilmainen suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla laaja valikoima suomalaista ja ulkomaista sisältöä, kuten sarjoja, elokuvia, dokumentteja, lastenohjelmaa ja urheilua. Yle Areenassa on myös live-lähetyksiä Ylen televisio- ja radiokanavilla.

Yle Areenan sisältö on jaettu eri kategorioihin, kuten sarjat, elokuvat, dokumentit, lastenohjelmat, urheilu ja live. Sarjavalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia sarjoja, kuten suosittuja suomalaissarjoja kuin myös kansainvälisiä hittisarjoja. Elokuvavalikoimassa on sekä uusia että vanhoja elokuvia, sekä suomalaisia että ulkomaisia. Dokumenttivalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia dokumentteja, jotka käsittelevät erilaisia aiheita. Lastenohjelmavalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia lastenohjelmia, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Urheilussa Yle Areena tarjoaa live-lähetyksiä muun muassa jääkiekosta, jalkapallosta, hiihdosta ja yleisurheilusta.

Yle Areena on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on käytettävissä myös verkossa.

MTV Katsomo

MTV Katsomo on MTV Oy:n tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. MTV Katsomo on maksullinen palvelu, mutta sitä voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan.

MTV Katsomon sarjavalikoimassa on muun muassa suomalaisia suosittuja sarjoja, kuten Salatut elämät, Uusi päivä ja Ivalo. Elokuvavalikoimassa on sekä uusia että vanhoja elokuvia, sekä suomalaisia että ulkomaisia. Dokumenttivalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia dokumentteja, jotka käsittelevät erilaisia aiheita. Urheilussa MTV Katsomo tarjoaa live-lähetyksiä muun muassa jääkiekosta, jalkapallosta, moottoriurheilusta ja koripallosta.

MTV Katsomo on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on käytettävissä myös verkossa.

Elisa Viihde

Elisa Viihde on Elisa Oyj:n tarjoama suoratoistopalvelu. Palvelussa on tarjolla laaja valikoima kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua. Elisa Viihde on maksullinen palvelu, mutta sitä voi kokeilla ilmaiseksi 14 päivän ajan.

Elisa Viihteen sarjavalikoimassa on muun muassa suomalaisia suosittuja sarjoja, kuten Salkkarit, Uusi päivä ja Roba. Elokuvavalikoimassa on sekä uusia että vanhoja elokuvia, sekä suomalaisia että ulkomaisia. Dokumenttivalikoimassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia dokumentteja, jotka käsittelevät erilaisia aiheita. Urheilussa Elisa Viihde tarjoaa live-lähetyksiä muun muassa jääkiekosta, jalkapallosta, moottoriurheilusta ja koripallosta.

Elisa Viihde on saatavilla useilla eri laitteilla, kuten älytelevisioilla, tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla. Palvelu on käytettävissä myös verkossa.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomessa on myös saatavilla useita ulkomaisia suoratoistopalveluita, kuten Netflix, HBO, SkyShowTime, Viaplay, Disney, Allente ja Amazon Prime. Nämä palvelut tarjoavat laajan valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia sarjoja, elokuvia, dokumentteja ja urheilua

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons