OnePlus Nord 3 5G: Tehokas ja edullisempi vaihtoehto huippupuhelimille

OnePlus Nord 3 5G on kiinalaisvalmistajan OnePlusin keskihintaluokan älypuhelin, joka julkaistiin heinäkuussa 2023. Puhelin on varustettu huippuluokan ominaisuuksilla, kuten 120 Hz AMOLED-näytöllä, MediaTek Dimensity 9000 -prosessorilla ja 50 megapikselin pääkameralla.

Näyttö

OnePlus Nord 3 5G:n 6,74 tuuman AMOLED-näyttö on yksi puhelimen vahvuuksista. Näytön resoluutio on 2772 x 1240 pikseliä ja se tukee HDR10+-tekniikkaa. Näytön virkistystaajuus on 120 Hz, mikä takaa sujuvan ja responsiivisen käyttökokemuksen.

Suoritin

OnePlus Nord 3 5G:ssä on MediaTek Dimensity 9000 -prosessori, joka on yksi tehokkaimmista mobiiliprosessoreista markkinoilla. Prosessorin kahdeksan ydintä ovat kellotettu 3,05 GHz:iin. Prosessorin ansiosta puhelin suoriutuu vaativistakin tehtävistä, kuten mobiilipelaamisesta ja videoiden editoinnista, sulavasti.

Muisti

OnePlus Nord 3 5G:ssä on 8 tai 16 gigatavua RAM-muistia ja 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. RAM-muisti takaa, että puhelin pystyy suorittamaan useita sovelluksia samanaikaisesti ilman, että ne hidastuisivat. Tallennustilaa on riittävästi niin sovelluksille, tiedostoille kuin mediallekin.

Kamera

OnePlus Nord 3 5G:ssä on kolmoiskamerajärjestelmä, jossa on 50 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 2 megapikselin makrokamera. Pääkamera ottaa erinomaisia kuvia ja videoita myös heikossa valaistuksessa. Ultralaajakulmakamera sopii hyvin maisemakuviin ja makrokamera läheisten kohteiden kuvaamiseen.

Akku

OnePlus Nord 3 5G:ssä on 4500 milliampeeritunnin akku, joka riittää helposti koko päivän käyttöön. Puhelimen mukana tulee 80 watin pikalaturi, jonka avulla akun saa täyteen vain 30 minuutissa.

Muita ominaisuuksia

OnePlus Nord 3 5G:ssä on myös muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten:

 • 5G-tuki
 • NFC
 • Bluetooth 5.2
 • Wi-Fi 6
 • IP54-pöly- ja vesisuojaus
 • Android 12 -käyttöjärjestelmä

Soveltuu mobiilipelaamiseen

OnePlus Nord 3 5G:n 120 Hz AMOLED-näyttö ja tehokas MediaTek Dimensity 9000 -prosessori tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon mobiilipelaamiseen. Näytön korkea virkistystaajuus takaa sujuvan pelattavuuden ja prosessorin tehokkuus varmistaa, että pelit pyörivät sulavasti myös vaativissa grafiikoissa.

Plussat

 • Erinomainen näyttö
 • Tehokas prosessori
 • Hyvä kamera
 • Pitkäkestoinen akku
 • 5G-tuki

Miinukset

 • Ei IP68-pöly- ja vesisuojausta
 • Ei 3,5 mm kuulokeliitäntää

Loppusanat

OnePlus Nord 3 5G on erinomainen valinta, jos etsit tehokkaa ja edullisinta vaihtoehtoa huippupuhelimille. Puhelimessa on kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten loistava näyttö, tehokas prosessori, hyvä kamera ja pitkäkestoinen akku.

Lue myös: Markkinointi

Tilaa Koomikko taikuri JP Pirinen viihdyttämään

Koomikkotaikuri JP Pirinen taikoo varmalla otteella juhlaanne huikean tunnelman. Monipuolinen, stand up –komiikkaa ja taikuutta yhdistelevä esitys vapauttaa tunnelman eikä jätä ketään kylmäksi.  Tämä koomikko ja taikuri ei jätä sinua ilman naurua!

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons