Rahaa heti tilille – Vertailussa Pikasiirto ja MobilePay

Haluatko rahat heti tilille? Rahan siirtäminen pankkitililtä toiselle on nykyään helppoa ja nopeaa. Perinteinen tilisiirto kestää yleensä 1-2 pankkipäivää, mutta pikasiirrolla ja MobilePaylla rahat siirtyvät perille jopa sekunneissa.

Pikasiirto

Pikasiirto on pankkien yhteinen palvelu, joka mahdollistaa rahan siirtämisen pankkitilien välillä reaaliaikaisesti. Pikasiirto on maksullinen palvelu, jonka hinta on 2,9 % siirretystä summasta sekä 2 euroa.

Pikasiirron hyötyjä ovat:

  • Rahat siirtyvät perille heti
  • Siirto on turvallinen, sillä se tapahtuu aina pankkitunnusten avulla

Pikasiirron haittapuolena voidaan pitää sen hintaa, joka voi olla korkea suhteessa siirrettyyn summaan.

MobilePay

Uusi MobilePay on mobiilimaksupalvelu, jolla voi maksaa esimerkiksi kaupoissa, ravintoloissa ja verkkokaupoissa. MobilePaylla voi myös lähettää ja vastaanottaa rahaa toisille käyttäjille.

MobilePaylla siirretyt rahat siirtyvät reaaliaikaisesti, mikäli vastaanottajan pankki on mukana reaaliaikaiset maksut palvelun piirissä. Mukana ovat OP, Nordea, Danske Bank, POP Pankit, S-Pankki ja Säästöpankit.

MobilePayn hyötyjä ovat:

  • Rahat siirtyvät perille heti
  • Siirto on turvallinen, sillä se tapahtuu aina maksukortin avulla
  • MobilePayta voi käyttää myös maksamiseen**

MobilePayn haittapuolena voidaan pitää sen kustannuksia, sillä maksukortin käytöstä peritään korttiyhtiölle maksu.

Miten valita oikea tapa siirtää rahaa?

Pikasiirto ja MobilePay ovat molemmat nopeita tapoja siirtää rahaa pankkitililtä toiselle. Pikasiirto on hieman kalliimpi kuin MobilePay, mutta se on myös turvallisempi, sillä se tapahtuu aina pankkitunnusten avulla. MobilePay on puolestaan kätevämpi tapa siirtää rahaa, sillä sitä voi käyttää myös maksamiseen.

Lopullinen valinta riippuu aina yksilöllisistä tarpeista ja mieltymyksistä. Jos tarvitset nopean ja turvallisen tavan siirtää rahaa, on pikasiirto hyvä vaihtoehto. Jos taas haluat siirtää rahaa kätevästi ja haluat käyttää MobilePayta myös maksamiseen, on MobilePay parempi vaihtoehto.t

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons