Puhelimella maksaminen: Kätevä ja turvallinen tapa maksaa

Puhelimella maksaminen tarkoittaa sitä, että käytät älylaitettasi, kuten puhelinta, kelloa tai sormusta, maksamiseen. Maksaminen tapahtuu lähimaksuna, eli sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi tai allekirjoittaa kuittia.

Miksi puhelimella maksaminen on kätevää?

Puhelimella maksaminen on kätevää, koska se on nopeaa ja helppoa. Sinun ei tarvitse kaivella lompakkoasi tai etsiä korttiasi. Riittää, että olet ottanut puhelimesi taskustasi ja olet valmis maksamaan.

Puhelimella maksaminen on myös turvallista. Maksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä, ja korttitietojasi ei tallenneta puhelimeesi.

Miten puhelimella maksaminen toimii?

Puhelimella maksaminen vaatii, että sinulla on älypuhelin, jossa on lähimaksuominaisuus. Lisäksi sinun tarvitsee ladata puhelimeesi mobiilimaksamisen sovellus, kuten Apple Pay tai Google Pay.

Kun haluat maksaa puhelimella, avaa mobiilimaksamisen sovellus ja valitse maksukortti, jolla haluat maksaa. Vie sitten puhelimesi maksupäätteen lähellä olevaan magneettikentään. Maksu tapahtuu automaattisesti.

Missä puhelimella maksaminen onnistuu?

Puhelimella maksaminen onnistuu kaikissa kaupoissa, jotka tukevat lähimaksua. Suomessa lähimaksu on käytössä lähes kaikissa kaupoissa.

Puhelimella maksaminen onnistuu myös verkossa ja sovelluksissa. Verkossa maksaminen tapahtuu yleensä samalla tavalla kuin lähimaksu, mutta sinun tarvitsee ensin vahvistaa maksu sovelluksessa.

Mitä tehdä, jos MobilePay ei toimi?

Jos MobilePay ei toimi kun haluat maksaa puhelimella, kannattaa ensin tarkistaa, että puhelimesi on yhteydessä verkkoon. Jos yhteys on kunnossa, kannattaa tarkistaa, että MobilePay sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.

Jos ongelma ei ratkea näillä toimenpiteillä, kannattaa ottaa yhteyttä MobilePayn asiakaspalveluun.

Yhteenveto

Puhelimella maksaminen on kätevä ja turvallinen tapa maksaa. Se on nopea ja helppo tapa maksaa ostokset kaupassa, verkossa tai sovelluksissa.

rahaa

Lue myös muita aiheita muualta: 
Pikasiirto (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Lainaa ilman luottotietoja (aukeaa nettilainat.fi sivuston artikkeliin)
Alennuskoodi (aukeaa alennuskooditsuomi.fi sivuston artikkeliin)
Älykello (aukeaa luurituki.fi sivuston artikkeliin)
Hakusanamarkkinointi (aukeaa ertuki.fi sivuston sivulle)
Lainavertailu (aukeaa vertaanetissa.fi sivuston sivulle)
HSL Sovellus (aukeaa diginyt.fi sivuston artikkeliin)
Viaplay (aukeaa nettiruutu.fi sivustolle)

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons