Bank Norwegianin Digitaalinen pankki matkustamiseen, säästämiseen ja lainoihin

Bank Norwegian on nykyaikainen, täysin digitaalinen pankki, joka tarjoaa monipuolisia rahoituspalveluita pohjoismaalaisille asiakkaille. Pankki on erikoistunut erityisesti matkustamiseen ja säästämiseen liittyviin tuotteisiin, kuten luottokortteihin, lainoihin ja säästötileihin. Bank Norwegianin tavoitteena on tarjota asiakkailleen helppokäyttöisiä ja kilpailukykyisiä rahoitusratkaisuja arjen tarpeisiin.

Bank Norwegianin palvelut ja edut

 1. Reward-luottokortti: Bank Norwegianin palkittu luottokortti tarjoaa CashPoints-palkkioita kaikista ostoksista. Näitä pisteitä voi käyttää lentolippuihin, hotelliöihin ja muihin matkustukseen liittyviin palveluihin. Lisäksi korttiin sisältyy kattava matkavakuutus.
 2. Joustavat lainat: Bank Norwegian tarjoaa erilaisia lainoja, kuten kulutusluottoja ja yhdistelylainoja. Lainaprosessi on nopea ja täysin digitaalinen, ja asiakkaat voivat hallinnoida lainojaan helposti verkossa tai mobiilisovelluksen kautta.
 3. Säästötili korkeakorkoisella säästötilillä: Bank Norwegianin säästötili tarjoaa kilpailukykyisen koron ja joustavat ehdot. Säästöjä voi kartuttaa säännöllisesti tai kertatalletuksina, ja rahat ovat aina vapaasti käytettävissä.
 4. Helppokäyttöinen mobiilisovellus: Bank Norwegianin mobiilisovellus on suunniteltu helpottamaan pankkiasioiden hoitoa. Sovelluksen kautta voi tarkastella tilitapahtumia, maksaa laskuja, siirtää rahaa ja hallinnoida kortteja ja lainoja.
 5. Digitaalinen asiakaspalvelu: Bank Norwegianin asiakaspalvelu on tavoitettavissa chatin, sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Asiakaspalvelijat ovat koulutettuja ja auttavat mielellään kaikissa pankkiasioissa.

Miten Bank Norwegian toimii?

Bank Norwegian on täysin digitaalinen pankki, mikä tarkoittaa, että kaikki palvelut ovat käytettävissä verkossa tai mobiilisovelluksen kautta. Asiakkaaksi voi liittyä täyttämällä hakemuksen verkossa, ja pankkitilin avaaminen onnistuu muutamassa minuutissa. Pankin palvelut ovat saatavilla suomeksi, ruotsiksi, norjaksi, tanskaksi ja englanniksi.

Kenelle Bank Norwegian sopii?

Bank Norwegian sopii erityisesti henkilöille, jotka:

 • Matkustavat usein ja haluavat hyödyntää luottokortin palkkioita
 • Etsvät joustavia ja kilpailukykyisiä lainavaihtoehtoja
 • Haluavat kasvattaa säästöjään korkeakorkoisella tilillä
 • Arvostavat helppokäyttöisiä digitaalisia palveluita
 • Haluavat hoitaa pankkiasiansa nopeasti ja vaivattomasti

Bank Norwegianin turvallisuus

Bank Norwegian on turvallinen ja luotettava pankki, joka noudattaa tiukkoja turvallisuusstandardeja. Pankki on osa Norwegian Finans Holding ASA -konsernia, joka on listattu Oslon pörssiin. Bank Norwegianin toimintaa valvoo Norjan finanssivalvontaviranomainen.

Bank Norwegianin yhteystiedot

 • Verkkosivusto: www.banknorwegian.fi
 • Asiakaspalvelu: Chat, sähköposti, puhelin
 • Sosiaalinen media: Facebook, Twitter, Instagram

Yhteenveto

Bank Norwegian on erinomainen vaihtoehto digitaalisia pankkipalveluita arvostaville henkilöille. Pankki tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja, kuten palkitun luottokortin, joustavat lainat ja korkeakorkoisen säästötilin. Bank Norwegianin palvelut ovat helppokäyttöisiä ja saatavilla useilla eri kielillä. Jos etsit nykyaikaista ja kilpailukykyistä pankkia, Bank Norwegian kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon.

Kuva: Norwergian Pankki

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons