Vihdin Race-kilpailu: Seikkailu odottaa Vihdin metsissä!

Vihti Race on ainutlaatuinen seikkailukilpailu, joka järjestetään vuosittain Vihdin kauniissa luonnossa. Tapahtuma tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille seikkailunhaluisille, olipa sitten kyseessä kilpaileminen kovatasoisessa kilpasarjassa tai rennompi osallistuminen retkisarjaan. Vihti Race on täydellinen tapa tutustua Vihdin luontoon ja testata omia rajojaan.

Tapahtuman historia ja ominaisuudet

Vihti Race järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2018, ja siitä on nopeasti tullut yksi suosituimmista seikkailukilpailuista Suomessa. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille ja -kuntoisille, ja se tarjoaa kaksi eri sarjaa: kilpasarjan ja retkisarjan. Kilpasarja on haastava ja vaativa, ja se sopii kokeneille seikkailijoille. Retkisarja on puolestaan rennompi ja helpompi, ja se sopii kaikille, jotka haluavat nauttia luonnosta ja viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Vihti Racen reitit kulkevat Vihdin monipuolisessa luonnossa, ja ne sisältävät erilaisia rasteja, joissa testataan kilpailijoiden suunnistus-, hiihto-, pyöräily- ja melontakoulutusta. Rasteilla voi olla kyse esimerkiksi pulmanratkaisusta, köysikiipeilystä tai frisbeegolfista. Vihti Race on ainutlaatuinen kokemus, joka tarjoaa haastetta, elämyksiä ja unohtumattomia muistoja.

Miksi osallistua Vihti Raceen?

Vihti Raceen on monia syitä osallistua. Se on loistava tapa:

  • Haasta itsesi: Vihti Race on haastava kilpailu, joka testaa omia rajojasi ja auttaa sinua kehittämään taitojasi.
  • Tutustu Vihdin luontoon: Vihti Race vie sinut Vihdin kauniiseen luontoon ja antaa sinulle mahdollisuuden tutustua alueen ainutlaatuisiin maisemiin.
  • Vietä aikaa yhdessä: Vihti Race on sosiaalinen tapahtuma, jossa voit viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.
  • Koe jotain uutta: Vihti Race on ainutlaatuinen kokemus, jota et löydä mistään muualta.

Vihti Race 2024

Vihti Race 2024 järjestetään lauantaina 7. syyskuuta. Tapahtumaan voi ilmoittautua jo nyt https://www.visitvihti.fi/vihtirace/.

Lisätietoja

Lisätietoja Vihti Racestä löydät https://www.visitvihti.fi/vihtirace/. Tapahtuman verkkosivuilta löydät mm. tietoa reiteistä, rasteista, ilmoittautumisesta ja majoituksesta. Voit myös seurata Vihti Racea sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa.

Vihti Race – ainutlaatuinen seikkailu, joka jää varmasti mieleen!

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons