Suosituimmat Mobiilimaksusovellukset Suomessa

Mobiilimaksaminen on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina myös Suomessa. Yhä useammat ihmiset hylkäävät käteisen ja pankkikortin ja maksavat ostoksensa älypuhelimellaan.

1. MobilePay

MobilePay on Suomen selvästi suosituin mobiilimaksusovellus. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen, ja sitä voi käyttää lähes kaikissa suomalaisissa kaupoissa ja verkkokaupoissa. MobilePaylla voi myös maksaa laskuja ja siirtää rahaa ystäville ja perheenjäsenille.

2. Pivo

Pivo on suomalainen mobiilimaksusovellus, joka on kehitetty yhteistyössä suomalaisten pankkien kanssa. Pivo tarjoaa samanlaisia ominaisuuksia kuin MobilePay, mutta sillä on myös joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus maksaa pysäköinnistä ja joukkoliikenteen lipuista.

3. Siirto

Siirto on OP Ryhmän kehittämä mobiilimaksusovellus, joka on tarkoitettu rahansiirtoihin. Siirrolla voi helposti ja nopeasti siirtää rahaa ystäville ja perheenjäsenille, vaikka heillä ei olisi Siirtoa käytössä. Siirtoa voi käyttää myös laskujen maksamiseen.

4. Apple Pay

Apple Pay on Applen kehittämä mobiilimaksusovellus, joka on saatavilla iPhonelle ja Apple Watchille. Apple Paylla voi maksaa ostoksia kaupoissa ja verkkokaupoissa. Apple Pay on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen.

5. Google Pay

Google Pay on Googlen kehittämä mobiilimaksusovellus, joka on saatavilla Android-puhelimille. Google Paylla voi maksaa ostoksia kaupoissa ja verkkokaupoissa. Google Pay on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen.

Muita mobiilimaksusovelluksia

Suomessa on saatavilla myös muita mobiilimaksusovelluksia, kuten Samsung Pay ja Swish. Nämä sovellukset eivät ole yhtä suosittuja kuin edellä mainitut sovellukset, mutta ne voivat olla hyödyllisiä tietyissä tilanteissa.

Mobiilimaksusovellusten vertailu

Seuraavassa taulukossa on vertailtu Suomen suosituimpien mobiilimaksusovellusten ominaisuuksia:

SovellusLähimaksaminenVerkkokauppamaksutLaskujen maksaminenRahansiirrotMuuta
MobilePayKylläKylläKylläKylläKaverimaksaminen, MobilePay-kortit
PivoKylläKylläKylläKylläPysäköinnin ja joukkoliikenteen lippujen maksaminen
SiirtoEiEiKylläKylläYksinkertainen ja nopea
Apple PayKylläKylläEiEiErityisen turvallinen
Google PayKylläKylläEiEiErityisen helppokäyttöinen

Mistä mobiilimaksusovelluksesta valita?

Sopiva mobiilimaksusovellus riippuu yksilöllisistä tarpeistasi. Jos etsit monipuolista sovellusta, joka sopii useimpiin käyttötarkoituksiin, MobilePay tai Pivo ovat hyviä vaihtoehtoja. Jos tarvitset sovellusta pelkästään rahansiirtoihin, Siirto on hyvä vaihtoehto. Jos sinulla on iPhone tai Apple Watch, Apple Pay on erittäin turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto. Jos sinulla on Android-puhelin, Google Pay on hyvä vaihtoehto.

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons