OnePlus Watch 2: Tyylikäs ja tehokas älykello

OnePlus Watch 2 on älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaat ominaisuudet. Se on saatavana kahdessa värissä: musta teräs ja kirkas teräs. Kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on fluorokekumiranneke. Se on kestävä ja mukava käyttää, ja se sopii hyvin sekä arkikäyttöön että urheiluun.

OnePlus Watch 2 on varustettu 1,43 tuuman AMOLED-näytöllä, joka on kirkas ja selkeä. Näytössä on jopa 326 ppi:n pikselitiheys, joten tekstit ja kuvat näyttävät erittäin teräviltä. Näyttö on myös Always-On, joten voit tarkistaa kellonajan ja muut tiedot helposti myös silloin, kun et käytä kelloa aktiivisesti.

Kello toimii Googlen Wear OS 3.0 -käyttöjärjestelmällä, joka tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja sovelluksia. Voit esimerkiksi seurata kuntoasi, tarkistaa ilmoituksiasi, kuunnella musiikkia ja käyttää Google Pay -lähimaksua. OnePlus Watch 2 on myös yhteensopiva Android- ja iOS-puhelimien kanssa.

Kello on varustettu useilla terveys- ja kuntoiluseurantatoiminnoilla, kuten syke- ja verenpainemittauksella, unenseurannalla ja GPS:llä. Voit myös seurata suorituskykyäsi useissa eri urheilulajeissa, kuten juoksussa, pyöräilyssä ja uinnissa.

OnePlus Watch 2:n akunkesto on jopa 100 tuntia, joten voit käyttää kelloa useita päiviä yhdellä latauksella. Kelloa ladataan mukana tulevalla magneettisella laturilla.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö1,43 tuuman AMOLED, 326 ppi
KäyttöjärjestelmäWear OS 3.0
YhteensopivuusAndroid ja iOS
ProsessoriSnapdragon W5 Gen 1
Muisti4 Gt RAM, 8 Gt tallennustilaa
AkunkestoJopa 100 tuntia
YhteydetBluetooth 5.2, Wi-Fi
AnturitSykemittari, verenpainemittari, kiihtyvyysmittari, gyroskooppi, kompassi, GPS
Kestävyys5 ATM vedenkestävyys
Mitat46 x 46 x 11 mm
Paino56 g
*Katso tarkemmat tiedot OnePlussan omilta sivuilta.

OnePlus Watch 2 on tyylikäs ja tehokas älykello, joka sopii erinomaisesti kaikille, jotka etsivät kelloa, joka voi auttaa heitä pysymään aktiivisena ja yhteydessä. Se on saatavana kahdessa värissä ja sen hinta on 329 euroa.

Yhteenveto:

  • Tyylikäs ja kestävä muotoilu
  • Kirkas ja selkeä AMOLED-näyttö
  • Googlen Wear OS 3.0 -käyttöjärjestelmä
  • Laaja valikoima terveys- ja kuntoiluseurantatoimintoja
  • Pitkä akunkesto
  • Yhteensopiva Android- ja iOS-puhelimien kanssa

OnePlus Watch 2 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tyylikästä ja tehokasta älykelloa. Se on täynnä ominaisuuksia ja sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat pysyä aktiivisena ja yhteydessä.

Lisätietoja OnePlus Watch 2:sta löydät OnePlusin verkkosivuilta: https://www.oneplus.com/us/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons