Tässä on uusi iPhone 16: Älykkyys taskussasi

Apple esitteli uuden iPhone 16 :n ja 16 Plus -mallin, jotka mullistavat tapaamme käyttää älypuhelinta. Nämä puhelimet eivät ole pelkkiä laitteita – ne ovat älykkäitä kumppaneita, jotka ymmärtävät sinua syvällisemmin kuin koskaan ennen.

iphone 16 Apple Intelligence

Uusi Apple Intelligence -järjestelmä tekee iPhonestasi todellisen jatkeesi. Se oppii tuntemaan tapasi käyttää puhelinta ja tarjoaa juuri sinulle räätälöityjä ehdotuksia. Halusitpa sitten löytää nopeasti tärkeät sähköpostit, kirjoittaa täydellisiä tekstiviestejä tai vain rentoutua kuuntelemalla musiikkia, Apple Intelligence on aina valmiina auttamaan.

Tallenna elämäsi hetket

iPhone 16:n älypuhelimen uuden 48MP Fusion -kameran avulla voit ikuistaa muistosi uskomattoman tarkasti. Uusi Ultra Wide -kamera taas tuo lähikuvat aivan uudelle tasolle. Ja unohtamatta tehokasta Camera Control -toimintoa, joka antaa sinulle täyden vapauden luoda juuri sinun näköisiä kuvia ja videoita.

Tehoa ja suorituskykyä

Uusi A18-siru tekee iPhonestasi suorituskykyisen voimanpesän. Voit pelata vaativia pelejä, editoida videoita ja suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidasteluja. Ja akunkesto on niin hyvä, että voit käyttää puhelintasi koko päivän ilman latausta.

Muotoilu, joka kääntää päitä

iPhone 16 on saatavilla viidessä upeassa värissä, joten voit valita juuri sinulle sopivan. Elegantti muotoilu ja huippuluokan materiaalit tekevät iPhonestasi katseen vangitsijan.

Kaiann Drance, Applen maailmanlaajuisen iPhone-tuotemarkkinoinnin varapresidentti, toteaa: “iPhone 16 on merkkipaalu älypuhelinteknologian historiassa. Apple Intelligence tekee iPhonestasi henkilökohtaisen avustajan, joka on aina valmiina auttamaan sinua. Uudet kameratoiminnot, tehokas suorituskyky ja upea muotoilu tekevät iPhonestasi täydellisen kumppanin jokaiseen tilanteeseen.”

Lähde mukaan älykkään tulevaisuuden alkuun.

Ennakkotilatukset alkavat perjantaina 13. syyskuuta.

Apple iphone 16
Kuva: Apple

For News Subscribe Us!

Can curiosity may end shameless explained. True high on said mr on come. An do mr design at little myself wholly entire though. Attended of on stronger or mr pleasure.

© 2022 Created with Royal Elementor Addons